Ücret ve Burs Olanakları

Programa her yıl 30 (10 yetişkin alt-dalına, 10 çocuk-ergen alt-dalına, 10 çift-aile alt-dalına olmak üzere) öğrenci kabul edilmesi planlanmaktadır. İngilizce Hazırlık ya da Psikoloji Hazırlık programlarına devam etmek zorunda olan öğrenciler bu sayının dışındadır.

Başarı ve ihtiyaç ölçütleri göz önüne alınarak az sayıda kısmi burs olanağı sağlanabilecektir (detaylı bilgi için SSS bölümüne bakınız). Burslu öğrencilerden, Psikoloji Lisans veya Yüksek Lisans Programları için -yüksek lisans öğrenimlerini aksatmayacak derecede- asistanlık yapmaları beklenecektir.

Bilimsel Hazırlık sınıfına devam etmesi gereken öğrenciler için burs imkânı yoktur.

Programımıza başvurmayı düşünen öğrencilerin diğer kurumlardan alabilecekleri bursları araştırmalarında da büyük fayda vardır. Örneğin, her yıl, TÜBİTAK tarafından, belli alanlarda lisans öğrenimi görmüş kişilere, ağırlıklı not ortalamaları ve ALES puanlarına bakılarak yüksek lisans bursu bursu verilmektedir.

Program Ücreti dosyasına ulaşmak için lütfen tıklayınız