Psikolojik Danışmanlık Merkezi (PDM)

Yetişkin, Çocuk-Ergen, Çift-Aile Bölümleri
"Her Bütçeye Uygun Psikoterapi"

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi (PDM), üniversitemiz mensubu olmayan kişilere hizmet vermektedir. PDM, yetişkin, ergen ve çocuk psikoterapisi, oyun terapisi, çift ve aile terapisi, psikolojik danışmanlık, psiko-eğitim çalışmaları, grup çalışmaları ve psikolojik değerlendirme testleri gibi psikolojik hizmetler vermeyi ve bu hizmetlerden her gelir düzeyinden kişilerin faydalanabilmesini amaçlamaktadır.

Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Maçkalı'nın direktörlüğündeki PDM’de, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nda uzmanlıklarını almakta olan psikologlar, programın klinisyen öğretim üyelerinin ve alanda en az on yıl deneyime sahip psikoterapistlerin süpervizyonu altında faaliyet göstermektedirler.

Size Yardımcı Olabileceğimiz Konular:

Verilen Hizmetler:

İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları gereği, 2020-2021 güz döneminde Psikolojik Danışmanlık Merkezi görüşmeleri çevrimiçi gerçekleşecektir.

Seans Ücreti: 150 TL*

Psikolojik Testler (Tam batarya): 700 TL*

*Danışanların bütçe durumlarına göre, bu ücretlerde indirim yapmak mümkün olabilmektedir.

Broşür ve webinar gibi psikoeğitim materyallerimiz için tıklayınız.

Araştırma:

Başvuru & Bilgi

Başvuru için pdm@bilgi.edu.tr adresine isim, telefon ve ihtiyacınız olan terapi türünü içeren bir e-posta gönderebilir veya 0 212 311 76 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bilgi İçin:

PDM Direktörü